דילוג לתוכן

מגזין החיים הטובים / גיליון מס' 1

קציצות תרד (פזי)

רות בהלול, הטבריינית במקור הביאה קציצות בשר עם צרד, בדיוק כמו שהכינה אמא שלה בטנג'יר

כבדי עוף מאודים

שרה אורבך הביאה כבדי עוף מאודים עשויים בדיוק במידה הנכונה

מרק צ’ורבה רומני

המארחת, רות אברכהן, הכינה מרק צ'ורבה כמיטב המסורת הרומנית, וביקשה מכל אחד להביא מנה המאפיינת את בית אימו

אמפנדוס בסגנון ארגנטינאי

פאני רותם הביאה אמפנדוס כמו שמכינים בארגנטינה
חזרה

דג מלוח פולני עם בצל ישראלי

נירה אוחובסקי הביאה דג מלוח פולני עם הרבה בצל ישראלי

החומרים:

700 גרם דג מלוח משובח מסוג מטיאס
6-5 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
2 עלי דפנה
פלפל אנגלי לפי הטעם
מעט שמן
מעט סוכר
חומץ הדרים 5%

 

אופן ההכנה:

פורסים את הדג לפרוסות, מוסיפים את הבצל ואת התבלינים והחומץ, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים לצד לחם טרי, חמאה ועגבניות.

סימנייה